PhysioVan FitAcademy – online platform voor ruiterfitheidstrainingen

PhysioVan FitAcademy platform ruiterfitheidstraining onafhankelijke zit
Trainingsvideo’s van de Onafhankelijk Zit Challenge in de PhysioVan FitAcademy.

PhysioVan is de mobiele praktijk voor fysiotherapie van Jade Reinders. Naast fysiotherapie en sportmassage biedt PhysioVan ruiterfitheidstrainingen aan. Ter ondersteuning van deze trainingen heb ik samen met Jade de PhysioVan FitAcademy opgezet. Dit is een platform voor online ruiterfitheidstraining door middel van video’s. Binnen de FitAcademy is een gratis Onafhankelijke Zit Challenge beschikbaar en een zesweekse training. Deze zesweekse online ruiterfitheidstraining is een programma dat in 6 weken opbouwt naar topsportniveau. Bij de PhysioVan FitAcademy is het mogelijk om in je eigen tijd te trainen, maar de sporters zijn niet alleen. De mede-sporters praten met elkaar in het community-deel van de FitAcademy.

meer info: https://physiovan.nl/fitacademy
website platform: https://fitacademy.physiovan.nl

Mijn taken

  • projectcoördinatie: Het opzetten van een platform en het maken van content voor op het platform was een project met diverse typen werkzaamheden. Ik managede de verschillende stappen en werkzaamheden, zodat we gefocust konden toewerken naar de live-gang.
  • redigeren van teksten: de teksten voor de landing page, nieuwsbrieven, promo video’s en e-mails en de begeleidende tekst bij de video’s op het platform heb ik geredigeerd.
  • technische aspecten managen, zoals automatiseren koppelingen, van platform software: Voor een goede werking van onze systemen zijn er twee koppelingen nodig tussen the Huddle en Mailchimp. Daarnaast is het betaalsysteem gekoppeld met Mollie via een plugin. Deze koppelingen heb ik uitgezocht en ingesteld.
  • inregelen automatische e-mail campagnes in Mailchimp: De programma’s voor de Onafhankelijke Zit Challenge en de zesweekse training worden ondersteund door begeleidende e-mails. Deze mails worden dagelijks respectievelijk wekelijks met een geautomatiseerde e-mail campagne van Mailchimp verstuurd.
  • video opname: de video’s zijn opgenomen door middel van twee iPhones. Voor hoogwaardig geluid maakte ik gebruik van een dasmicrofoon die rechtstreeks was aangesloten op een iPhone of op een handzame geluidsrecorder. Voor de opnames heb ik erop gelet dat de locatie door een goede compositie voor een mooie omlijsting zorgt.
  • video editing: De video’s bestaan uit drie hoofdsporen: twee videosporen en een audio spoor. Door gebruik te maken van twee camera’s had ik van hetzelfde moment twee verschillende camerastandpunten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik afwisseling kon monteren in de video. (iMovie)
  • fotografie: Tijdens de video opnames heb ik tevens foto’s gemaakt die Jade gebruikt op haar website, in de e-mails en op het platform.